Ana Sayfa SİYASET Haberleri

ASKON'dan dayanışma çağrısı

ASKON'dan dayanışma çağrısı
Eklenme tarihi: 2023-03-22 11:39:45 Güncellenme tarihi: 2023-03-22 11:42:05
Gaziantep Askon Şube Sektörler Komisyonu Başkanı Ekrem Güneş, doğal afetlerden bazı sektörlerin olumsuz etkilendiğini belirterek, 'Bu zor günleri birlik, beraberlik ve dayanışma içerisinde aşacağız' dedi.

Ekrem Güneş, yaşanan doğal afetlerden dolayı bazı sektörlerin kötü yönde etkilendiğini ve zorlu bir süreç içerisinde olduğunu söyledi. Güneş, 'Ülkemizde yaşanan doğal afetlerden dolayı yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar, yakınlarını kaybedenlere baş sağlığı dilerim. Tüm milletimize geçmiş olsun. 
Ülkemizin güçlü ekonomisi ve çok güçlü iş gücümüz sayesinde bu zor günleri atlatmak amacıyla yaralarımızı sarmaya başladık. Birlik, beraberlik ve dayanışma içerisinde sıkıntıları aşacağız'şeklinde konuştu.

CANLANMA BEKLİYORUZ

Güneş, önümüzdeki günlerde insaat, yapı malzeme, mobilya, ev tekstili ve benzeri sektörlerde büyük bir canlanma beklediklerini dile getirdi. Bu sektörlerde beklenen ekonomik canlanma dolayısıyla iş hacmi ve mevcut kapasitelerin bir an önce artırılması gerektiğine dikkat çeken Güneş, Bizler, geçirdiğimiz bu zor zamanlarda dayanışma, birlik ve beraberlikle sıkıntılı günleri geride bırakacağımıza inanıyoruz ve bunu başarmak için elimizden geleni yapıyoruz. Güçlü iş gücümüz ve güçlü sanayi faktörlerimizle yaralarımızı sarıp ekonomiye can vereceğiz. Bunu başarabilecek kapasitedeyiz. En kısa sürede de ekonomik olarak rahatlayacağız' ifadelerini kullandı. 

FABRİKALARINI GAZİANTEP'E TAŞIMAK İSTİYORLAR 

Güneş, yaşanan afette Gaziantep ilinin, diğer komşu illere göre daha az etkilendiğini söyledi. Güneş konuşmasını şu sekilde tamamladı: 'Bu sebepten dolayı Kahramanmaraş, Adıyaman, Antakya illerinden değerli iş adamlarımız ve sanayicilerimiz iş yerlerini ve fabrikalarını Gaziantep'e taşımayı düşünmekteler. Bizler de bu değerli iş adamlarımıza yardımcı olup, üretimlerini ve iş yerlerini bir an önce faaliyete geçirip,ekonomiye kazandirmalıyız. Bu süreçte, öncelikle Devletimizin yardımıyla ve ülkemizin çeşitli sektörlerinde faaliyet gösteren firmalarımızın güçlü duruşuyla ülke olarak her türlü problemi aşabilecek potansiyele sahibiz. Tüm yaralılarımıza Allahtan acil şifalar
ve yakınlarını kaybedenlere baş sağlığı dileklerimizle.'

Videolar

Gaziantep 724 Haber Copyright © 2019 Gaziantep 724 Haber